Liberalii spun ca pentru PLD, frauda este un mod de viata


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, luni, ca a constatat ca pentru PLD, „frauda este un mod de viata”. Acesta a spus ca acest partid care a fost creat prin frauda, „când s-au înfiintat s-au folosit de declaratii mincinoase”, continua sa încalce legea.

Mihai Steiciuc a aratat ca PLD a început campania electorala înainte de termen si ca a montat bannere fara sa aiba autorizatie.

„În campania electorala spun minciuni electoratului. I-am prins mintind electoratul ca vor face drumul Chiril-Rarau”, a spus Mihai Steiciuc.

Acesta a aratat ca acest drum a fost trecut în administrarea Companiei de Drumuri Nationale si va intra în programul de modernizare a drumurilor turistice prin programul sustinut de PNL.

„Este un program liberal de modernizare a drumurilor turistice, iar drumul spre Rarau va intra printre primele în finantare”, a spus vicepresedintele PNL Suceava.

Acesta a reamintit ca modernizarea acestui drum a fost decisa înca din vara acestui an dupa vizita ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, la Câmpulung Moldovenesc.  


Intră acum și în grupul de