O tânără din Suceava a fost prinsă beată și fără permis de conducere, la volanul mașinii iubitului ei


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Suceava, a fost prinsă în noaptea de sâmbătă spre duminică beată și fără permis de conducere, la volanul mașinii iubitului ei. Polițiștii suceveni le-au deschis amândurora dosare penale.

patrulari politie

IPJ Suceava a informat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.35, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Mărăşeşti din municipiul Suceava autoturismul condus de o tânără de 22 de ani, localnică.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, se precizează într-un comunicat al Poliției Județene.

Potrivit surse citate, tânăra a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, polițiștii au mai stabilit că autoturismul aparţine prietenului tinerei, un localnic de 23 de ani, care i l-a încredinţat pentru a fi condus, deşi știa că aceasta nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii i-au întocmit tinerei un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, iar prietenului ei un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „încredinţarea unui vehicul, unei persoane  pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere sau despre care ştie că se află sub influenţa băuturilor alcoolice”. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de