Tânăr din Todirești, urmărit internațional pentru că a facilitat intrarea a 22 de imigranți în Italia, încarcerat în arestul Poliției Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Todirești, care figura ca urmărit internațional, a fost prins vineri pe raza municipiului Suceava și încarcerat în arestul Poliției Județene.

retinere arestare

Potrivit IPJ Suceava, în urma activităților operative întreprinse, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au reușit vineri identificarea pe raza municipiului Suceava și prinderea unui tânăr de 25 de ani, din comuna Todirești, urmărit internațional.

Împotriva tânărului autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare, acesta fiind acuzat de faptul că împreună cu alți complici neidentificați a facilitat intrarea ilegală pe teritoriul Italiei a 22 imigranți.

„Urmăritul a fost prezentat Curții de Apel Suceava, care a dispus arestarea acestuia pentru 15 zile. În baza mandatului de arestare, tânărul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, se menționează în comunicatul Poliției Județene. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de