Fotbal, Juniori » Grupa de juniori 1996 a Cetatii Suceava s-a calificat la turneul zonal de la Bistrita


Intră acum și în grupul de

Campionatul de juniori „Gheorghe Ola” si-a stabilit câstigatorii la grupele de copii nascuti în 1996 si 1997. În competitia fotbalistilor de 11 ani s-a impus Cetatea Suceava, echipa pregatita de antrenorii Radu Casuba si Victor Galusca.

Patru formatii s-au înfruntat în meciuri directe, Cetatea Suceava, LPS Suceava, Viitorul Arbore si CN „Nicu Gane” Falticeni. Iata rezultatele înregistrate:

Etapa I

LPS Suceava – Viitorul Arbore    0 – 0

Cetatea Suceava – CN „Nicu Gane” Falticeni 3 – 1

Etapa a II-a

LPS Suceava – Cetatea Suceava   1 – 1

Viitorul Arbore – CN „Nicu Gane” Falticeni  3 – 0

Etapa a III-a

LPS Suceava – CN „Nicu Gane” Falticeni  3 – 1

Viitorul Arbore – Cetatea Suceava   0 – 1  

Clasament final

1. Cetatea Suceava 3 2 1 0 5-2 7p

2. LPS Suceava        3 1 2 0 4-2 5p

3. Viitorul Arbore      3 1 1 1 3-1 4p

4. CN „Nicu Gane”    3 0 0 3 2-9 0p  

Antrenorul Victor Galusca îsi doreste ca elevii sai sa aiba o comportare onorabila la turneul zonal, care va loc în perioada 22-25 noiembrie, la Bistrita. În aceasta faza a competitiei tinerii fotbalisti ai Cetatii vor înfrunta echipe din judetele: Bistrita, Cluj, Covasna, Mures si Harghita.

Din lotul Cetatii fac parte: Iulian Gramada, Stefan Pastrama, Sebastian Vicol, Ionut Mihai, Iulian Bazga, Alexandru Coresciuc, Catalin Peclis, Florin Brânzei, Stefan Petcu, Vlad Spatar, Sebastian Caba si Andrei Iacob.  

În alta ordine de idei, Victor Galusca, fost component al echipei CSM Suceava, în perioada de glorie a formatiei bucovinene, crede ca seniorii de la Cetatea Suceava se vor impune, vineri,  în partida cu Juventus Falticeni. Antrenorul sucevean s-a încumetat sa dea chiar si un scor: 3-0 pentru Cetatea. „Chiar daca echipa are câtiva jucatori indisponibili sunt convins ca vor câstiga meciul de vineri. Au un lot valoros, iar cei care vor intra pe teren trebuie sa fie la înaltimea titularilor” a declarat Victor Galusca.  

La juniorii nascuti în 1997 s-a impus LPS Suceava

În competitia juniorilor nascuti în 1997, LPS Suceava, formatie pregatita de Marius Lup si Ciprian Anton a învins cu 7-0 pe Cetatea Suceava si 3-2 pe CSS Radauti.

Printre fotbalistii remarcati de cei doi antrenori se regasesc: Bogdan Berezoschi, Alexandru Horea, Catalin Ciobanu, Vlad Suficeanu, Ciprian Plamada, Gabriel Rotariu, Razvan Munteanu, Robert Iosub si Daniel Crihan.

Grupa de juniori 1997 va participa la faza zonala care se va disputa la Bistrita.   


Intră acum și în grupul de