Numar dublu de solicitari pentru cele 26 de microbuze scolare


Intră acum și în grupul de

Inspectorul scolar general al ISJ Suceava, Lucian Lungu a anuntat marti, într-o conferinta de presa ca pâna la sfârsitul acestei luni, în judet vor mai fi aduse 26 de microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural.

„Am fost informati de colegii de la ISJ Botosani, unde este centru de repartizare pentru zona de NE, ca urmeaza sa primim microbuzele de aceea trebuie sa mergem la Bucuresti, cu 26 de soferi cu permise categoria B. Vom fi înstiintati în privinta datei precise când trebuie sa aducem microbuzele, cu cel putin 3 zile” a declarat Lucian Lungu.

Acesta a mai adaugat ca la ISJ Suceava au fost înregistrate aproximativ 50 de cereri de microbuze si a adaugat ca localitatile beneficiare de autovehicule din noul lot vor fi desemnate în functie de prioritati, printre acestea fiind si scolile comasate.

Seful ISJ Suceava a mai mentionat ca un microbuz va fi repartizat cu siguranta la Ciocanesti, comuna ce a ramas fara microbuz scolar dupa accidentul din vara, când un TIR a intrat pe contrasens si a lovit în plin autovehiculul în care se aflau 16 elevi. Accidentul s-a soldat cu moartea a doua eleve si a soferului microbuzului. Alti sapte copii din microbuz au fost raniti. Microbuzul transporta elevii din localitatea Botus la scoala din Ciocanesti si Grupul Scolar Iacobeni. 


Intră acum și în grupul de