Democratii au dat startul campaniei electorale pe plan local


Intră acum și în grupul de

Pe scena Casei Culturii din Suceava, la sfârsitul saptamânii au fost prezenti membrii din Biroul Permanent Judetean al PD, membri din conducerea nationala a partidului, senatorul Constantin Gheorghe si deputatul Aurel Olarean, alaturi de mai multi candidati de pe lista PD pentru PE, motivul fiind lansarea acestora din urma în campania electorala.

Cel mai emotionat dintre toti vorbitorii a fost Florin Hrebenciuc, care le-a cerut „prietenilor” din PD Suceava sa se implice consistent în campanie, scopul fiind unul nobil: „pentru o Românie mai buna si mai puternica”. Roberta Anastase, aflata de asemenea pe lista candidatilor s-a concentrat în discursul sau în special pe necesitatea PD de a „câstiga detasat alegerile euro-parlamentare”. „Îmi place sa cred ca pe 25 noiembrie vom trai o a doua Revolutie”, a mai spus Anastase.

Vicepresedintele Ioan Oltean, le-a reamintit democratilor din sala ca au misiunea de a depasi media pe tara la aceste alegeri si ca se asteapta de la Suceava un procent apropiat de 40 % din voturile exprimate. „PD are nevoie de noi toti. Niciodata PD nu a avut mai mare nevoie de noi ca acum. Acum ori niciodata. A sosit momentul sa înlaturam pasivitatea si sa obtinem rezultatele care se asteapta de la noi.

Sa încercam sa redevenim ceea ce am fost, forta politica numarul unu în judetul Suceava”, a spus  Oltean. Mesajul sau a fost unul clar si imediat adoptat de cei din sala. În final presedintele Eugen Uricec a reafirmat dorinta PD de a câstiga alegerile si a promis ca Suceava va fi printre cele mai performante organizatii din punctul de vedere al voturilor primite.


Intră acum și în grupul de