Presedintele PC nu exclude formarea unei coalitii cu PSD si PNL dupa euroalegeri


Intră acum și în grupul de

Aflat la Suceava, presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ca, despre formulele de sustinere a Guvernului se va putea vorbi dupa alegerile europarlamentare, dar nu a exclus formarea unei coalitii PSD, PC, PNL.

Referindu-se la declaratiile presedintelui executiv al PLD, Gheorghe Flutur, care a afirmat ca dupa 25 noiembrie se va forma Polul de centru-stânga din PSD, PNL si PC, Dan Voiculescu a spus ca aceasta „este o varianta”. „Este o varianta despre care am vorbit si eu mai demult, dar sa terminam alegerile si imediat dupa, vorbim si de guvern”, a mai spus Dan Voiculescu.

Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur a declarat, vineri, ca are informatii sigure ca se pregateste formarea Polului de centru stânga dintre PNL, PSD si PC iar primul argument este ca Guvernul Tariceanu nu a avut curaj sa introduca Legea bugetului pe anul 2008 în dezbaterea Camerelor reunite ale Parlamentului, aceste dezbateri urmând sa fie facute dupa alegerile europarlamentare. Totodata, presedintele executiv al PLD a spus ca PNL încearca astfel sa mai pacaleasca odata electoratul pentru ca daca ar fi anuntat aceasta alianta înainte de alegerile europarlamentare ar fi ramas fara electorat.

„Drumul între PSD si PNL se pregateste a fi asfaltat cu solutia Dinu Patriciu”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Reamintim ca PC (fostul PUR) a facut Alianta cu PSD în 2004, Uniunea PSD + PUR, ocazie cu care partidul lui Dan Voiculescu s-a salvat de la o posibila ramânere în afara Parlamentului fiind cotat atunci la sub 5 la suta din electorat.

În momentul de fata PC nu depaseste în sondaje 2 procente. 


Intră acum și în grupul de