PLD sustine ca elevii care i-au intampinat la Dolhasca in campanie erau insotiti de parinti


Intră acum și în grupul de

Într-un comunicat de presa, deputatul PLD Romica Andreica, sef al campaniei PLD în judetul Suceava precizeaza ca prezenta copiilor în sala „pentru primirea oaspetilor si pentru a da un spectacol de trei minute”, a fost facuta cu acordul si la initiativa parintilor, care erau în sala si sunt membri sau simpatizanti PLD.

Precizarea vine ca replica, dupa ce presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza a solicitat marti excluderea din învatamânt a unei educatoare, dupa ce a implicat copii de gradinita în campania electorala a PLD. Acesta a declarat ca sâmbata, educatoarea Maria Ungureanu de la gradinita din Dolhasca, unde studiaza si copii dati în plasament, a scos minorii în frig, pentru a întâmpina o serie de lideri ai PLD, aflati în campanie electorala.

Romica Andreica a precizat ca acesti copii formeaza un mic grup artistic al Scolii nr.1, fiind elevi de clasa I si a II-a si nu de gradinita, asa cum a reclamat presedintele PSD Suceava si a mai mentionat ca acestia erau în vacanta.

De asemenea a afirmat ca cei zece copii si parintii lor au dorit sa fie gazde ospitaliere si politicoase pentru trei parlamentari din Parlamentul României, spre deosebire de viceprimarul PSD al orasului care a tinut sa vocifereze si sa ameninte pe parcursul manifestarii fiind „în plina euforie bahica”.

„Sunt impresionat de cât de ipocrit poate fi un om care a carat sute de autobuze pline cu elevi la mitingul lui Adrian Nastase din 2004, pe un frig si o ploaie de pâna si angajatii din deconcentrate, prezenti,  si-au luat subele din dotare”, a spus Romica Andreica. „Domnul Mîrza ne judeca dupa unitatea de masura comunista a PSD si cu o nostalgie vadita dupa soimii patriei” a mai adaugat deputatul PLD.  


Intră acum și în grupul de