Liberalii considera ca primarul Romei a adoptat „masuri isterice”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu, presedinte al organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat, miercuri, ca-i va trimite o invitatie primarului Romei, Walter Veltroni, sa vina la Suceava pentru a-i împartasi un exemplu de buna practica în ceea ce priveste gestionarea problemelor legate de comunitatea rroma. Angela Zarojanu a spus într-o conferinta de presa ca în Italia s-a creat „o problema artificiala” în legatura cu comunitatea rroma care traieste la periferia Romei, iar primarul Walter Veltroni, a adoptat „masuri isterice”.

Aceasta considera ca aceasta situatie dovedeste ca primarul Romei nu este capabil sa gestioneze astfel de probleme.

„Întrucât atât România cât si Italia sunt membre ale UE si trebuie sa ne împartasim experienta, adresez o invitatie primarului Romei de a face o vizita la Suceava pentru a-i oferi un exemplu de buna practica aici”, a spus Angela Zarojanu.

Viceprimarul Sucevei a mentionat ca la Suceava exista o comunitate de rromi, iar masurile adoptate de Primarie pe termen lung duc la o convietuire „în limitele normale”.

Aceasta a subliniat ca acest tip de schimb de experienta este un lucru normal, uzitat în UE, amintind ca recent a participat, în Cehia, la o întâlnire a femeilor primar din UE unde au fost împartasite exemple de buna practica din diferite orase europene.

Angela Zarojanu a mai spus ca vrea sa reaminteasca italienilor ca, atunci când în România au fost prinsi membri ai Mafiei italiene, nu au fost izgoniti italienii din tara. 


Intră acum și în grupul de