Conducerea Spitalului Judetean asteapta oferte de la firme de katering pentru prepararea hranei pacientilor

Managerul Spitalului Judetean de urgenta Suceava, Costica Dascaliuc, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca a înaintat solicitari unui numar de opt unitati de alimentatie publica din municipiul Suceava pentru a se vedea în ce masura pot asigura prepararea hranei pentru pacientii internati în spitalul sucevean.

Costica Dascaliuc a spus ca pâna în cursul diminetii de miercuri primise o oferta doar din partea unui singur restaurant din municipiul Suceava urmând ca pâna joi si alte unitati sa-si prezinte ofertele astfel încât sa poata fi analizate si sa se ia o decizie în privinta încheierii contractului pentru furnizarea hranei pacientilor pentru perioada 12 noiembrie – 25 decembrie, cu posibilitatea prelungirii sau micsorarii acestei durate de timp, în functie de finalizarea lucrarilor de reabilitare de la bucataria spitalului.

Acesta a precizat ca lucrarile la Blocul Alimentar al spitalului vor începe de luni, fiind încheiate deja contracte pentru igienizarea spatiului respectiv, pentru înlocuirea instalatiei electrice, sanitare, termice si de ventilatie, în timp ce licitatia privind achizitia de utilaje noi pentru prepararea hranei( marmide, plite si cuptoare) se afla în desfasurare.