Comerciant din Piața Mică prins de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins de jandarmi sâmbătă dimineața în timp ce vindea în Piața Mică țigări de contrabandă.

tigari

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi, un echipaj de jandarmerie a observat sâmbătă, în jurul orei 09.00, la una din intrările din Piața Mică, din municipiul Suceava, un bărbat care oferea spre vânzare țigări de provenienţă extracomunitară.

„Jandarmii au solicitat bărbatului să prezinte bunurile pe care le oferea spre vânzare și datele privind identitatea sa, însă acesta a refuzat și a devenit recalcitrant”, a informat Nicoleta Turculeţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Aceasta a menționat că bărbatul în cauză avea ascunse în buzunarele hainei 21 de pachete de ţigarete, iar ulterior, în urma controlului autovehiculului care aparține comerciantului, jandarmii au găsit un rucsac în care se aflau 99 de pachete de țigări.

„Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a refuzat să declare proveniența bunurilor găsite asupra sa. Persoana în cauză și cantitatea de 120 de pachete de țigări au fost predate Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, a mai spus Turculeţ. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de