În loc de telefon, un adolescent din Broșteni i-a vândut unui bărbat din județul Vrancea pietre


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 16 ani, din Broșteni, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”, după ce i-a trimis unui bărbat din județul Vrancea pietre, în locul unui telefon mobil scos la vânzare pe internet.

inselaciuni vanzari site-uri

Poliția Suceava a informat că în cursul zilei de vineri, 11 martie, Poliţia Oraşului Broşteni a fost sesizată telefonic de un bărbat de 38 ani din comuna Popești,  județul Vrancea, despre faptul că a fost înșelat de o persoană din Broșteni.

Bărbatul a declarat că a efectuat o tranzacție pe un site de vânzări, cumpărând un telefon mobil contra sumei de 250 lei, însă când a primit coletul a constatat că in interiorul cutiei se aflau pietre.

„La 8.03.2016 a fost trimis un colet de către un tânăr de 16 ani din orașul Broșteni, către bărbatul de 38 de ani, folosindu-se de actul de identitate a unei alte persoane”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Potrivit acestora, în urma măsurilor dispuse cu operativitate de poliţişti s-a procedat de îndată la blocarea plății în cauză, întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale și atrag atenția cu privire la modul de achiziţionare a bunurilor de pe internet. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de