FOTO Un autotren încărcat cu deşeuri lemnoase a luat foc pe raza comunei Ostra


Intră acum și în grupul de

Un autotren încărcat cu deşeuri lemnoase a luat foc în mers, în plină noapte, pe raza comunei Ostra, la fața locului intervenind pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ostra, cu două autospeciale.

incendiu autotren Breaza (2)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, marți, la ora 3:18, a fost anunțat printr-un apel la 112 că a izbucnit un incendiu la un autotren, pe raza comunei Ostra.

„La sosirea echipajelor, ardea capul tractor şi exista pericolul de propagare la remorca încărcată cu deşeuri lemnoase”, a declarat Găleată, menționând că incendiul a fost lichidat la ora 5:05.

În urma incendiului au ars elemente combustibile din capul tractor şi documente aflate în cabină și s-au degradat instalaţia electrică şi cea pneumatică a vagonului.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcicrcuit prous la un cablu electric defect. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat remorca autotrenului, cu încărcătura aferentă”, a mai declarat plt. adj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de