În doar două zile, polițiștii rutieri suceveni au dat peste 400 de amenzi


Intră acum și în grupul de

În doar două zile, polițiștii rutieri suceveni au dat peste 400 de amenzi, în valoare de peste 135.000 de lei.

politist control

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă și duminică, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat pe raza județului o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză.

Astfel, au fost reţinute 12 permise de conducere, din care nouă pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au fost retrase două certificate de înmatriculare

„Au fost aplicate 413 sancțiuni contravenționale, în valoare de 135.785 lei, din care 293 pentru viteză”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Printre cei prinși de polițiști că au călcat prea tare pedala de accelerație s-a aflat și un tânăr de 28 de ani, din comuna Volovăț.

Acesta a fost depistat de polițiști cu aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza localităţii Dărmănești, cu viteza de 110 km/h.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

De asemenea, un bărbat de 39 de ani, din județul Iași, a fost sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării după ce a fost depistat în timp ce conducea pe raza localităţii Cornu Luncii cu viteza de 105 km/h. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de