Iulius Mall Suceava stinge, sâmbătă, luminile pentru a marca ”Ora Pământului”

Iulius Mall SuceavaIulius Mall Suceava se alătură şi în acest an iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor – „Ora Pământului”.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de PR al complexului comercial, sâmbătă, 19 martie a.c., în intervalul orar 20.30 – 21.30, se va opri iluminatul exterior aferent totemurilor, stâlpilor din parcare, faţadei şi proiectoarelor turnului.

”Astfel, Iulius Mall va marca <<Ora Pământului>>, un eveniment care atrage atenţia asupra importanţei de a economisi resursele mediului înconjurător. Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei Iulius Group”, se arată în comunicatul de presă.

În fiecare an, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

La îndemnul World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, peste 7.000 de oraşe din mai mult de 160 de țări vor stinge lumina de Earth Hour în acest an, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

În România, 42 de orașe au anunțat participarea la evenimentul global, prin stingerea simbolică a luminilor și activități dedicate. (Irina Lițu)

loading...