In interiorul partidelor inclusiv PSD a aparut o criza de proiecte politice


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Tudor Mohora, a declarat, vineri, ca dupa atingerea obiectivelor de aderare la NATO si la UE, în interiorul partidelor a aparut o criza de proiecte politice, aratând ca nu se poate vorbi de o criza de persoane în politica ci de o criza de sistem. Tudor Mohora a recunoscut într-o conferinta de presa ca aceasta situatie este si în PSD care desfasoara în prezent o dezbatere interna, chiar contondenta, dar care va produce un salt calitativ.

„Este o diversitate de opinii, de viziuni, care trebuie transata”, a spus Tudor Mohora. Deputatul PSD a mai spus ca, în evolutia din 1990, PSD a fost cel mai important partid al stângii politice, ideologie de care s-a îndepartat, uneori obligat de situatia interna din tara, de nevoia de a face reforme economice.

„Ar fi fost bine sa avem partide de dreapta care sa faca reformele în plan economic”, a spus Tudor Mohora care a aratat ca din aceasta cauza PSD a fost nevoit sa faca si aceste reforme. Acesta considera ca principalul element de identitate pe care PSD l-a abandonat a fost încercarea de a combate elementele liberalismului, exemplificând cu cota unica.

Deputatul sucevean a recunoscut si problema existenta în relatia PSD cu sindicatele. „Este si o criza a sindicatelor si a relatiei noastre cu miscarea sindicala pe care ar trebui, în perspectiva, sa o reanalizam”, a mai spus Tudor Mohora.


Intră acum și în grupul de