Sucevean inventiv. Oprit de poliţie când conducea maşina fără permis, a sărit pe scaunul din dreapta şi se prefăcea că vorbeşte la telefon


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Gura Putnei care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o autoutiliară fără permis a oprit maşina, a sărit pe scaunul din dreapta, iar apoi a pus telefonul mobil la ureche mimând că are o convorbire.

politie urmarire

Poliţia Judeţeană Suceava a informat, duminică, că un bărbat de 38 de ani din Putna este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Astfel, suceveanul a fost identificat, vineri, de un echipaj de poliţie din Putna, pe drumul comunal DC Gura Putnei, în apropierea intersecţiei cunoscută cu denumirea populară ”La bisericuţă”, în timp ce conducea o autoutilitară.

La vederea maşinii de poliţie, bărbatul a oprit brusc şi a sărit pe scaunul din dreapta, după care a pus telefonul la ureche prefăcându-se că discută la telefon.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu este deţinător de permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a luat de la domiciliu autoutilitara aparţinând tatălui său care este plecat în străinătate.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de