Handbal. Liga Nationala » Misiune grea pentru handbalistii suceveni


Intră acum și în grupul de

CSM D&C Oradea –  CS Universitatea Suceava, duminica, ora 11

CSM Oradea este prima formatie, dintre cele patru nou-promovate, pe care studentii suceveni o vor înfrunta în actuala editie de campionat. Universitarii suceveni vor pleca în aceasta dimineata la Oradea cu gândul la un rezultat cât mai bun. În ciuda faptului ca au promovat în aceasta vara în primul esalon valoric, bihorenii au avut un parcurs peste asteptari în prima parte a turului de campionat.  

Trei victorii, o remiza si trei înfrângeri si un total de 7 puncte este palmaresul cu care oradenii întâmpina gruparea antrenata de Petru Ghervan. „Mergem acolo sa jucam cât mai bine si sa obtinem un rezultat pozitiv.

Un alt obiectiv pentru aceasta partida este acela de a ne întoarce cu lotul valid pentru ca ne asteapta un meci greu cu HC Odorhei, pe teren propriu. Din pacate, Ignat nu va putea face deplasare la Oradea, el suferind o entorsa în amicalul disputat saptamâna trecuta cu LPS Piatra Neamt.

CSM Oradea este o echipa solida. Având jucatori precum Iulian Alexandru sau Câtu, care în trecut au jucat la Fibrex,  Nemenco sau Adzic, spun ca în fata oradenilor nu ne va fi deloc usor. Obiectivul nostru pentru acest tur de campionat este sa obtinem 15 puncte. Cu siguranta daca ne vom impune am putea sa ne mentinem în  partea de sus a clasamentului” a declarat tehnicianul sucevean.

Dupa ce a zdrobit Uztelul în etapa anterioara, CS Universitatea ocupa locul 5 în Liga Nationala, înaintea unor echipe precum HCM Constanta, Dinamo Baumit sau Minaur Baia Mare. În deplasare, sucevenii au obtinut, pe rând, o victorie (29-27 cu Poli Izometal Timisoara), o remiza (27-27 cu Minaur) si o înfrângere (24-32 cu CSM Medgidia). De partea cealalta, bihorenii au pierdut la Resita cu 31-36 dar ramân o echipa redutabila pe teren propriu.

Antrenorul Adrian Rusu nu se confrunta cu probleme de efectiv astfel ca, la ora jocului, acesta va putea conta pe toti handbalistii pe care îi are la dispozitie.

Partida dintre CSM Oradea si CS Universitatea Suceava se va disputa duminica, de la ora 11 si va fi arbitrata de brigade bucuresteana Dinu/Din.

HCM Constanta ameninta pozitia handbalistilor lui Ghervan

Etapa a VIII-a a debutat deja cu întâlnirea dintre HCM Constanta si Minaur Baia Mare. Campionii en-titre s-au impus lejer, cu 33-24, dupa ce la pauza au condus cu 19-12. În urma acestui succes, constantenii au urcat pe locul 6, în spatele Universitatii Suceava.

Runda a opta mai programeaza meciurile:

Energia Pandurii Tg. Jiu-Steaua MFA Bucuresti   

CSM Medgidia-Poli Izometal Timisoara    

Uztel Ploiesti-Dinamo Baumit Bucuresti    

CSM D&C Oradea-CS Universitatea Suceava    

HC Odorhei-UCM Resita     

Stiinta Bacau-Romvag Caracal 


Intră acum și în grupul de