Un șofer de 73 de ani a murit într-un accident rutier pe care l-a provocat miercuri, în afara localităţii Molid


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Suceava, a murit miercuri seara în spital, după ce a provocat un accident rutier în afara localităţii Molid, izbindu-se în plin într-un microbuz, dar și într-un autoturism.

accident (2)

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 16.35, după ce bărbatul de 73 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu microbuzul condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Iaşi.

„În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 73 de ani a fost proiectat pe banda sa de circulaţie, ocazie cu care, a fost lovit de autoturismul condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Oamenii legii au mai arătat că din impactul celor trei autovehicule a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 73 de ani, rănirea ușoară a pasagerei din autoturismul acestuia, o femeie de 72 ani, din municipiul Suceava, precum şi a unei femei de 37 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasageră în microbuz.

Poliția a menționat că șoferii în vârstă de 32 şi 58 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, din cauza leziunilor suferite șoferul de 73 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i s-au putut recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în jurul orei 22.05, acesta a decedat în spital. (Mihaela Tcaciuc)

Sursa foto: Pompierii militari Gura Humorului


Intră acum și în grupul de