Spaima șoselelor: Un septuagenar care s-a urcat beat la volan a produs două accidente în doar câteva minute


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Suceava, este cercetat de polițiști după ce a produs două accidente rutiere în doar câteva minute.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, miercuri, în jurul orei 17.40, un echipaj rutier al Poliției municipiului Suceava a fost sesizat despre faptul că pe strada Academician Vasile Grecu din localitate traficul a fost blocat de un autoturism implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influenţa alcoolului.

„Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu, un bărbat de 73 de ani, din localitate, a lovit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Ipotești, după care și-a continuat deplasarea până în localitatea Şcheia, unde a lovit un autoturism parcat și a revenit pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, unde s-a oprit și a blocat traficul”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Aceștia au menționat că cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 40 de ani și de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 73 de ani. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de