Rugbi. Cupa Romaniei : Rugbistii suceveni au fost eliminati din Cupa!


Intră acum și în grupul de

RCM Timisoara – CSM Bucovina Suceava  32-10

Sâmbata, 10 noiembrie, s-au disputat meciurile din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei. În aceasta faza a competitiei au participat cele 12 echipe din Divizia Nationala si 4 formatii din Divizia A.

Rugbistii suceveni au pierdut întâlnirea de la Timisoara cu scorul de 10-32. Sportivii antrenati de Constantin Vlad au început slab meciul si au fost condusi cu 7-0 iar la pauza tabela a aratat un avantaj de 12 puncte în favoarea banatenilor, 17-5.

În partea a doua a meciului, timisorenii s-au distantat decisiv asigurându-si o victorie confortabila, 31-10. Pentru suceveni au marcat câte un eseu, Pascari (în prima repriza) si Cretuleac (repriza secunda).

Cel mai strâns scor s-a înregistrat la partida Sportul – RC Brasov, unde oaspetii s-au impus doar cu 3-0! Un alt meci interesant a fost între Olimpia si Farul, constantenii reusind sa câstige doar cu 19-8. Una dintre surprize a furnizat-o Constructorul Cleopatra, care a învins pe Poli Iasi cu 24-8 si este singura echipa calificata  din Divizia A.

Iata rezultatele complete ale optimilor:

RC Grivita – Steaua Bucuresti   0-56

RC Bârlad – CSM U Baia Mare   0-47

Constructorul Cleopatra – Poli Iasi  24-8

U Cluj – Dinamo Bucuresti   16-32

Olimpia Bucuresti – Farul   8-19

Martelli Buzau – Metrorex   0-32

Sportul Studentesc – RC Brasov  0-3

RCM Timisoara – Bucovina Suceava  32-10

S-au calificat în sferturile de finala ale Cupei României: Steaua, CSM U Baia Mare, Constructorul Cleopatra, Dinamo, Farul, Metrorex, RC Brasov si RCM Timisoara.

Sferturile de finala, semifinalele si finala Cupei României vor avea loc în 2008. În ianuarie va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea programului din sferturile de finala.


Intră acum și în grupul de