Drumul Nisipitu-Lupcina va fi modernizat cu aproape un milion de euro


Intră acum și în grupul de

Drumul Nisipitu-Lupcina urmează să fie modernizat pe o lungime de circa cinci kilometri cu aproximativ un milion de euro.

ulma nisipitu

Astfel, Primăria Ulma a anunţat că organizează o licitație pentru modernizarea DC Nisipitu – Lupcina, de la km 10+800 la km 15+400

 

Valoarea estimată a contractului fără TVA este de 3.816.809 de lei, circa un milion de euro.

Durata contractului prevăzut să fie executat este de 24 luni

Potrivit e-licitaţie.ro termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 aprilie 2016.

Drumul Nisipitu-Lupcina este inclus în Planul Naţional de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Proiectul de finanţare a fost depus din anul 2014.

Drumul comunal care leagă satul Nisipitu de satul Lupcina, cel mai mare din comuna Ulma  asigură, totodată, legătura spre satul Măgura din aceeaşi localitate din zona de munte a judeţului Suceava.

Drumul a fost betonat parţial, pe o lungime de 11 kilometri, cu 7,8 milioane de lei fără TVA, prin măsura 3.2.2. printr-un proiect cu finanţare europeană şi care se află în cercetarea procurorilor DNA după ce Departamentul de Luptă Antifraudă a depistat nereguli privind modul în care a fost declarat eligibil proiect dar şi privind desemnarea firmei fostului primar de Brodina, Forestbrod, ca executant al lucrării. (N.B.)


Intră acum și în grupul de