Testare a cunostintelor de matematica a elevilor din clasele II-XII din judet


Intră acum și în grupul de

Circa 1000 de CD-uri cuprinzând 36 de variante de teze unice au fost distribuite în judetul Suceava, scolilor gimnaziale pentru a fi utile elevilor din clasele VII-VIII.

Acestea au fost puse la dispozitie gratuit de catre Editura Books Unlimited. Aceasta editura  organizeaza sâmbata, începând cu ora 9,  o actiune de testare a cunostintelor de matematica a elevilor din clasele  II-XII din judet.

Desi initial reprezentantii ISJ Suceava au anuntat ca testarea va avea loc în 9 scoli, dat fiind numarul mare al elevilor înscrisi se va desfasura în 10, fiind foarte posibil sa mai fie doua centre, a informat marti, inspectorul general-adjunct Vasile Monacu.

Ca exemplu a fost data Scoala generala Nr. 1 Suceava, unde s-au înscris 300 de elevi, de aceea se va mai forma un centru pentru elevii de acolo, având în vedere ca pentru constituirea unui centru este nevoie de un minim de 100 de elevi. Adjunctul ISJ Suceava a precizat ca elevii de clasa a II-a au la dispozitie o ora pentru testare, cei de la III-IV – o ora si jumatate, pentru elevii de gimnaziu vor fi doua ore, iar pentru liceeni doua ore si jumatate.


Intră acum și în grupul de