PD cere autoritatilor sa rezolve problemele de pe soseaua de centura din zona Scheia


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal al PD Suceava, Florin Olaru a cerut autoritatilor locale si judetene, sa ia masurile care se impun pentru remedierea problemelor de pe soseaua de centura a Sucevei, care face transferul vehiculelor de mare tonaj ce au ca destinatie nordul sau vestul judetului Suceava.

Florin Olaru a cerut interventia rapida pentru ca situatia în zona podului de cale ferata de la Scheia devine pe zi ce trece tot mai „trista”. „Când au de gând sa se puna în miscare autoritatile? Poate când coada de autovehicule va ajunge prin fata Spitalului Judetean Suceava? Ce ne facem atunci când trebuie intervenit, când sunt cazuri de urgenta?”, a întrebat retoric Florin Olaru.

Presedintele PD Suceava este nemultumit de faptul ca starea foarte proasta a soselei de centura aduce grave prejudicii economice agentilor economici care au sediile în zona Scheia sau care se aprovizioneaza zilnic din en-gros-urile de acolo.

Acesta si-a exprimat îngrijorarea cu privire la capacitatea autoritatilor de a gestiona problema, în conditiile în care „o vara întreaga” nu s-a putut arunca o roaba de asfalt în gaurile din sosea si nu s-a încercat minimlizarea riscurilor de accidente. „Chiar nu era posibil un minim de efort? Eu stiu ca autoritatile sunt obligate sa ofere siguranta celor care folosesc infrastructura rutiera, pentru asta au fost alese si pentru asta sunt platite din banul public”, a tinut sa adauge Florin Olaru.


Intră acum și în grupul de