Tot mai mulţi şoferi suceveni depistaţi de poliţişti la volan deşi au permisul de conducere suspendat


Intră acum și în grupul de

Tot mai mulţi şoferi suceveni cu permisul suspendat sunt depistaţi de poliţişti la volan, numai joi fiind înregistrate trei astfel de cazuri.

politie (3)

Astfel, potrivit Poliţiei Suceava, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit, joi, pentru control pe DN 17, pe raza comunei Sadova, un autoturism, al cărui conducător auto a oprit şi s-a mutat pe locul din dreapta faţă, declarând că nu el a condus autoturismul, ci o persoană pe care nu o cunoaşte.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul de 36 de ani din comuna Pojorâta, are permisul de conducere reţinut, iar poliţa de asigurare R.C.A. a autoturismului este expirată din data de 08.12.2015.

Tot joi, în jurul orei 19.44, o patrulă formată din poliţişti ai Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi ai Postului de poliţie Brodina, a oprit pentru control pe str. Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din municipiul Rădăuţi, care a fost depistat cu aparatul radar, în timp ce circula cu viteza de 75 km/h, într-o zonă cu  limita de 50 km/h.       În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul figurează ca având dreptul de a conduce „cu restricţii – suspendat” în perioada 25.12.2015-22.04.2016.

În aceeaşi zi, la ora 19.10, în timp ce patrula pe DN 2H, pe raza comunei Putna, un echipaj din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, s-a sesizat despre faptul că, la vederea autospecialei de poliţie, conducătorul unui autoturism care circula din direcţia Putna-Vicovu de Sus, a oprit brusc şi a întors, deplasându-se pe direcţia Putna-Gura Putnei.

Poliţiştii au intrat în urmărirea autoturismului prin folosirea de semnale luminoase şi acustice în funcţiune, reuşindu-se oprirea acestuia pe raza satului Gura Putnei, ocazie cu care, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul figurează cu permisul de conducere suspendat, în perioada 28.01.-26.04.2016.

În toate cele trei situaţii, şoferii sunt cercetaţi penal.


Intră acum și în grupul de