PLD are informatii ca primarul Sucevei s-a „cam saturat de mirosul de caltabosi si de petrol din PNL”


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PLD, deputatul Dumitru Pardau l-a informat joi, pe omologul sau de la PNL, primarul Sucevei, Ion Lungu ca liberal-democratii suceveni au rezervat deja un fotoliu pentru Lungu si se asteapta ca acesta sa-l onoreze cât mai curând posibil.

Declaratia celor de la PLD survine la doar o zi dupa ce liderul PNL a spus ca îl asteapta pe Pardau sa se reîntoarca în partidul care i-a oferit postul de deputat si a facut apel la simpatizantii acestuia sa voteze cu liberalii în conditiile în care, sustin liberalii, voturile date PLD sunt irosite din start deoarece liberal-democratii nu vor face pragul electoral. „Sper ca domnul Lungu realizeaza ca este folosit de PNL doar ca vector de imagine. Cei care cu adevarat l-au ajutat pe domnul Lungu si în campania din 2004 si dupa, sunt azi în PLD”, a spus liderul PLD.

Pardau a facut apel si la memoria lui Lungu în ce priveste ajutorul primit explicând totodata ca are informati clare ca primarul Sucevei s-a „cam saturat de mirosul de caltabosi si de petrol din PNL”.


Intră acum și în grupul de