Liderul PD Suceava „a coborat militaria din pod”


Intră acum și în grupul de

Militantii Partidului Democrat Suceava vor avea drept criteriu de departajare pentru listele de la alegerile locale si generale din 2008, modul în care s-au implicat în campania pentru referendumul si alegerile din 25 noiembrie.

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PD, Eugen Uricec a declarat ca munca pe care acestia o vor depune în campania electorala pentru alegerile europarlamentare si la referendumul pentru votul uninominal va reprezenta principalul criteriu de baza în selectia candidatilor partidului la alegerile locale si generale.

Acesta a spus ca în acest fel spera sa se produca o adevarata „emulatie printre membrii de partid” astfel încât cei care doresc sa candideze pentru una din functiile de consilier local, consilier judetean, primar, deputat sau senator vor fi mult mai determinati si îsi vor desfasura activitatea cu mai multa eficienta.

„Activitatea pe care fiecare militant o desfasoara în cele noua zone în care noi am împartit judetul va fi un criteriu de baza la selectia candidatilor pentru alegerile locale si generale de anul viitor. Vrem sa-i stimulam pe cei care tintesc o cariera politica sau administrativa si speram ca prin efortul conjugat al fiecarui militant la nivelul judetului Suceava PD sa obtina un procent care sa ne situeze peste media pe tara”, a declarat Eugen Uricec.

Acesta a amintit ca principalele forte ale PD Suceava se vor activa abia în ultima saptamâna de campanie si a amintit si de mitingul care va avea loc joi, 22 noiembrie, în municipiul Suceava actiune în finalul careia vor concerta cunoscutele formatii Voltaj si Class. 


Intră acum și în grupul de