CSȘ Suceava, cea mai bună echipă la Campionatul Național de copii 10-11 ani- etapa regională de la Bacău


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Şcolar (CSȘ) Suceava a participat în zilele de 2 și 3 aprilie a.c., cu o delegatie de 11 sportivi, la etapa regională a Campionatului National de copii 10-11 ani , care s-a desfășurat la Bacău.

Din delegația suceveană au făcut parte: 11 ani – Daria Lucan , Maria Verciuc , Sara Munteanu , Mario Diaconescu si Plamada Teodor ; 10 ani – Paul Panait , Ioana Ursu , Delia Ostafi , Oana Sauciuc , Petriana Popovici si Mara Teodorovici sub indrumarea antrenorilor Cezar Moscaliuc si Andrei Pinticanu.

echipa CSS Sv

Potrivit prof. Cezar Moscaliuc,  după două  zile de concurs, CSȘ Suceava a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului în clasamentul general pe echipe cu un total de 203 puncte , urmată de Atena Sport Club Constanța cu 153 puncte si Clubul Sportiv Nautica Bacau – 123 puncte.

echipa CSS Suceava

In clasamentele individuale, Daria Lucan a obtinut cinci medalii de aur,  la toate probele la care a participat : 50 m si 200 m Liber, 50 m Spate , 50m  Fluture si 50m  Bras;  Ioana Ursu -trei medalii de aur  la 50 m si 200m  Liber  și 50 m Spate, precum si două de argint la 50 m Bras si 50 m Fluture; Delia Ostafi – o medalie de aur  la 50 m Bras ,  una de argint la 50 m Liber si trei de bronz la 50 m Spate , 50 m Fluture si 200 m Liber; Oana Sauciuc – o medalie de argint la 50 m Spate si una de bronz la 50 m Bras, precum și locul 4 la 200 m Liber; Mario Diaconescu – locul 4 la 50 m Liber;  Petriana Popovici – locul 4 la 50 m Bras.

”Copiii s-au comportat extraordinar și au reușit să aducă la Suceava titlul de cea mai bună echipă. Nu am crezut că voi vedea un podium doar cu sportivi de la CSȘ Suceava. Am văzut de două ori acest lucru si de multe ori cate doi sportivi suceveni pe acelasi podium de premiere.  În proba de 50 m Bras- fete 10 ani, sportivele CSȘ Delia Ostafi, Ioana  Ursu, Oana Sauciuc si Petriana Popovici  au ocupat primele 4 poziții în clasament. Felicitari acestor copii minunați și succes în continuare ”, a declarat prof. Cezar Moscaliuc.

Daria locul 1 Maria locul 2

La etapa regională a Campionatul Național de copii 10-11 ani, desfășurată la Bacău, au participat 18 cluburi cu 144 sportivi, 63  fete și 81 băieți. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de