Handbal : Constantin Stefan e diplomat: recunoaste valoarea handbalistilor de la CS Universitatea dar vrea victoria in meciul de duminica


Intră acum și în grupul de

Interviu cu Constantin Stefan, antrenor al echipei HC Odorhei:

Domnule Stefan cu ce gânduri abordati meciul de duminica?

Îmi doresc sa fie un meci frumos. Suceava a demonstrat ca este o echipa foarte buna înca din sezonul trecut iar dupa venirea lui Leonard Bibirig, jocul lor a crescut în valoare. Pe Leonard îl cunosc foarte bine, am lucrat împreuna si stiu ca  îsi poate aduce un aport semnificativ în cadrul echipei la care evolueaza.

La începutul sezonului HC Odorhei si-a stabilit ca obiectiv evitarea retrogradarii. Dupa opt etape sunteti lideri în Liga Nationala. S-a schimbat obiectivul într-unul mai îndraznet?

Nu ne-am schimbat obiectivul chiar daca am avut un parcurs bun pâna acum. Eu personal îmi doresc ca echipa sa joace tot mai bine, de la meci la meci. Avem o conducere cerebrala si stim care ne este valoarea. Sunt convins ca echipele care la începutul campionatului si-au anuntat ca obiectiv câstigarea acestuia îsi vor reveni. Este tardiv sa spun eu, acum, ca echipa mea se poate lupta de la egal la egal cu formatii precum Steaua, HCM Constanta, UCM Resita sau Dinamo.  

Totusi, veniti la Suceava pentru a lua 2 puncte?

Categoric. Noi urmarim de la etapa la etapa sa practicam un handbal cât mai bun si sper ca acest lucru sa se întâmple si la Suceava. Nu trebuie sa uitam faptul ca CS Universitatea este o echipa mai experimentata. Este o formatie care a învins pe Dinamo si pe terenul careia Steaua s-a impus foarte greu. Asta spune foarte multe.

Care credeti ca sunt atuurile formatiei dumneavoastra pentru a obtine un succes la Suceava?

Avem un lot tânar compus din jucatori care promit foarte mult. Chiar daca suntem pe primul loc, baietii sunt foarte ambitiosi si îsi doresc de fiecare data victoria.

Cine va câstiga editia din acest an a Ligii Nationale? Se va implica echipa dumneavoastra în aceasta lupta?

Odorhei-ul nu poate lupta deocamdata pentru titlu. Noi nu trebuie sa uitam ca avem de jucat meciuri extrem de dificile. Vom evolua la Suceava, la Timisoara si la Baia Mare si vom întâlni pe teren propriu echipe ca Dinamo sau Steaua. Cred ca Steaua, Resita, Constanta si Dinamo au jucatori foarte valorosi si pâna la urma vor face diferenta. Mai sunt multe etape de disputat si lucrurile se vor schimba. 


Intră acum și în grupul de