Handbal : „In fata unei sali arhipline baietii vor da tot ce au mai bun in ei”


Intră acum și în grupul de

Interviu cu Petru Ghervan , antrenor CS Universitatea:

Domnule Ghervan duminica primiti la Suceava liderul Ligii Nationale. Cum priviti meciul?

Partida cu HC Odorhei se anunta înca un meci decisiv pentru noi. Ne aflam în fata unui moment crucial. Vom întâlni o echipa care este neînvinsa pâna acum si pentru noi este ca o finala de campionat având în vedere obiectivele pe care ni le-am propus.

Antrenorul Odorheiului, domnul Constantin Stefan, a declarat ca echipa sa, desi este pe primul loc al clasamentului, are ca obiectiv evitarea retrogradarii. Cum comentati aceasta declaratie?

Si Odorheiul, si Bacaul si Oradea sunt formatii nou-promovate dar se afla în partea superioara a clasamentului. Sigur, domnul Stefan ne respecta si asta e un lucru bun dar noi suntem convinsi ca toate aceste echipe tintesc mult mai sus.

Pe ce mizati în meciul de duminica pentru a obtine victoria?

Mizam pe mobilizarea jucatorilor si pe viteza de joc. Sigur, daca vom reusi sa ne mobilizam exemplar vom avea si viteza de joc care poate fi un atuu important pentru noi. Jocul nostru seamana foarte mult cu cel al oaspetilor nostri si trebuie sa gasim cele mai bune solutii pentru a-i contracara. Pâna la urma cred ca soarta partidei va fi decisa de valoarea individuala a fiecaruia dintre jucatorii care vor intra pe teren iar un aport semnificativ îl va avea si publicul. De asemenea portarii cred ca vor avea un rol important.

Cât de mult va conta sprijinul tribunei?

Speram ca lumea sa vina în numar cât mai mare la meci. Noi ne dorim din tot sufletul sa obtinem victoria si vom face tot posibilul pentru câstiga. Cu siguranta, în fata unei sali arhipline, baietii vor da tot ce au mai bun din ei.


Intră acum și în grupul de