Handbal, Liga Nationala : Vine liderul!


Intră acum și în grupul de

Mare meci mare în acest weekend la Suceava. Handbalistii lui Petru Ghervan vor întâlni, duminica, liderul Ligii Nationale, HC Odorhei. Desi sunt o echipa nou-promovata oaspetii ocupa primul loc al clasamentului dupa primele opt etape si se anunta un adversar redutabil pentru Bibirig&Co.  

Sport.ro si TVR Iasi vor trasmite înregistrarea partidei

Partida a stârnit un interes major si în mass-media. Sport.ro si  TVR Iasi au anuntat deja ca vor transmite meciul dintre cele doua formatii, în reluare, duminica dupa-amiaza.

Suporterii si autoritatile locale sunt asteptate sa sustina echipa

Meciul se va disputa duminica, de la ora 11, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava iar intrarea va fi libera.  Purtatorul de cuvânt al clubului CS Universitatea si-a manifestat încrederea ca publicul sucevean va fi din nou alaturi de echipa de handbal. De asemenea, acesta a facut apel si la autoritatile locale pentru a încuraja duminica formatia suceveana. „Primaria, Consiliul Judetean si sponsorii privati au fost alaturi de noi si ne-am bucura daca acest lucru se va întâmpla si mai departe. Baietii au nevoie de sprijinul publicului pentru a obtine victoria” a declarat oficialul universitarilor.

Antrenorul studentilor suceveni spune ca formatia sa va juca doar la victorie meciul cu liderul HC Odorhei. Petru Ghervan a precizat ca ar fi o greseala daca „am pica în plasa adversarilor” cu referire la faptul ca tehnicianul Odorheiului, Constantin Stefan, a declarat ca echipa sa lupta pentru evitarea retrogradarii. 


Intră acum și în grupul de