Lungu: Pe 20 aprilie va avea loc licitația pentru Zona de agrement Tătărași


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa:

” In sfarsit avem licitatia pentru zona de agrement Tatarasi. Am avut si ghinion ca am angajat un credit de 10 milioane de lei pentru investitii si nu ni s -a dat voie sa folosim banii. Pe 20 aprilie va avea loc licitatia.

lungu zona de agrement Tatarasi (1)

Pentru noi, cel mai la indemana sa facem o zona de agrement ar fi sa transferam Parcul Sipote la Suceava, dar deocamdata nu se poate face asta.

Am fost la Bucuresti si m-am clarificat cu depunerea proiectelor pentru Curtea Domneasca. Pana una-alta, facem un studiu de fezabilitate ca proiectul cel nou sa fie de 5 milioane de euro. La acest proiect, alte 5 milioane de euro ar trebui sa fie dotarile. Sper ca pana la finele anului sa semnam contractul de finantare.

Azi e Adunarea generala a creditorilor la Termica si se pune problema de acordarea de plati compensatorii la salariati. Am dat mandat sa votam pentru a da aceste plati, cate opt salarii de fiecare salariat disponibilizat. Pana la urma, ar fi corect sa mai dam si aceste sume. Oamenii nu au nici o vina ca s-a ajuns la faliment. Am aflat recent ca ei nu au avut contract colectiv de munca si se certau cele patru sindicate intre ele. ”


Intră acum și în grupul de