Scrutinul din 25 noiembrie va fi „primul semnal al revenirii PSD la putere”


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PSD si candidatul aflat pe locul I pentru alegerile europarlamentare, Titus Corlatean a efectuat sâmbata, o vizita în judetul Suceava. La Falticeni, dupa o scurta actiune stradala, în care localnicii au avut ocazia sa poarte discutii cu acesta si cu membrii echipei de campanie, la Casa de Cultura „Eugen Lovinescu” peste 500 de cetateni au fost prezenti la întâlnirea cu liderii PSD.

Secretarul general al PSD, Titus Corlateanu, a declarat ca scrutinul din 25 noiembrie va fi „primul semnal al revenirii PSD la putere” si ca PSD va produce atunci „o mare surpriza” celor care fac zilnic sondaje de opinie. Corlatean a afirmat ca  „se simte schimbarea în România” aratând ca oamenii îi privesc cu simpatie pe reprezentantii PSD, pe oriunde ar trece acestia.

„Meritul noii legi a pensiilor este exclusiv al PSD, iar lumea a început sa stie acest lucru si nu se mai lasa mintita”, a mai spus Corlatean. Acesta a afirmat ca PSD va produce o mare surpriza la alegerile pentru Parlamentul European. „ În 25 noiembrie va fi primul semnal al revenirii PSD la putere dupa alegerile de anul viitor si tot pe aceasta data le vom face o mare surpriza celor care zilnic fac sondaje”, a tinut sa precizeze Corlatean.


Intră acum și în grupul de