Nechifor anunţă că după Londra, următoarele destinaţii de pe Aeroportul Suceava sunt în Italia(Torino, Milano, Roma), Spania (Barcelona) şi Belgia (Bruxelles)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia anunţării deschiderii rutei Suceava-Londra cu Wizz Air, că se continuă discuţii pentru operarea de curse şi spre alte destinaţii europene.

Nechifor , Doug Oliver Head of Communications Wizz Air

Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că discuțiile cu Wizz Air durează de un an şi s-au purtat atât la Budapesta (sediul central Wizz Air) cât şi la Suceava şi Braşov, iar acum începe colaborarea cu acest operator aerian cu cursa Suceava-Londra.

”E un lucru mai puțin obișnuit ca o companie să deschidă o nouă rută cu patru zboruri pe săptămână”, a spus Nechifor.

El a adăugat că își dorește ca pasagerii care vor călători dinspre Londra spre Suceava să fie și turiști care să viziteze zona.

Nechifor a arătat că autoritățile județene au în vedere și zboruri directe spre Barcelona în Spania, Torino, Milano sau Roma în Italia, dar și Bruxelles în Belgia.

wizz

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat, miercuri, că adaugă Suceava pe lista oraşelor de operare, de unde va oferi zboruri spre Londra Luton.

Wizz Air este deja cel mai mare transportator aerian din România în funcție de numărul de locuri oferite, iar Suceava va fi cea de-a noua destinaţie Wizz Air din țară.

Noua rută din Suceava va face legătura între oraşul din nordul ţării şi Londra Luton de patru ori pe săptămână.

Cu noul zbor din şi către Suceava, Wizz Air îşi consolidează poziţia pe piaţă şi oferă cele mai multe conexiuni aeriene între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară. (N.B.)


Intră acum și în grupul de