Postul de director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat scos la concurs de Universitatea “Ştefan cel Mare”Suceava


Intră acum și în grupul de

Concursul pentru ocuparea postului de director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, pentru mandatul 2016-2020, se va desfăşura în data de 24 iunie 2016.

valentin popa

Potrivit unui anunţ publicat de site-ul MENCŞ, semnat de rectorul USV, prof.univ.dr ing. Valentin Popa, la concursul pentru ocuparea postului de director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat din cadrul universităţii sucevene se pot prezenta doar persoane care au dreptul de a conduce doctorate şi care îndeplinesc standardele minimale şi obligatorii pentru acordarea atestatului de abilitare în vigoare.

Candidaturile se depun în perioada 06-10 iunie 2016 la sediul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava.

Rectorul USV, Valentin Popa a declarat, marţi, pentru NewsBucovina, că din Comisia de evaluare vor face parte cadre didactice universitare conducătoare de doctorat, majoritatea din afara USV, dar şi cel puţin un cadru didactic universitar care are contract de muncă la o universitate din străinătate.

Popa a spus că pentru ocuparea funcţiei de director al CSUD nu există restricţii privind numărul de mandate la conducerea CSUD, durata unui mandat fiind de patru ani.

În prezent, funcţia de director al CSUD din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” este deţinută de prof.univ.dr. Elena- Brânduşa Steiciuc.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de