Senatorul Constantin Gheorghe ii cere liderului PNL sa recunoasca valoarea echipei PD


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD Suceava, senatorul Constantin Gheorghe a lansat marti, un nou atac asupra conducerii centrale a PNL, acuzându-l pe presedintele liberalilor, Calin Popescu Tariceanu de faptul ca încearca sa induca în rândul populatiei ideea ca listele de candidati ale partidelor nu sunt ocupate de persoane suficient pregatite. „Sunt de acord cu faptul ca domnul Tariceanu este constient de faptul ca PNL a propus o lista departe de pretentiile unui partid de talia celui liberal.

Nu vreau sa discut despre numele celor ce se afla pe aceasta lista dar, înca de la bun început se poate vedea ca în capul acestei liste este un reprezentant al unui ONG care nu poate convinge pe nimeni”, a declarat Constantin Gheorghe într-o conferinta de presa. Acesta a cerut liberalilor sa ia serios în calcul faptul ca în Parlamentul European trebuie sa ajunga oameni politici „cu experienta, cu expertiza în domeniu”.  

De altfel senatorul sucevean a insistat asupra primelor 10 nume de pe lista PD pentru PE, nume printre care se regasesc nu mai putin de 4 actuali euro-parlamentari restul fiind „politicieni cu experienta acumulata, care stiu foarte bine care este rolul unui parlamentar, în general si al unuia european, în special”. „Sorin Frunza-Verde, Roberta Anastase, Monica Ritzi, Maria Petre sau Marian Jean Marinescu sunt doar câteva nume dintre personalitatile PD care au deja format un profil european si sigur îl pot contrazice oricând pe presedintele PNL în privinta dezamagirii pe care o resimte electoratul la momentul citirii listelor”, a mai spus Constantin Gheorghe.  

Parlamentarul sucevean a insistat si asupra faptului ca o simpla comparare a listelor duce la dobândirea unui avantaj serios pentru democrati si l-a asigurat pe presedintele PNL Tariceanu ca „euro-parlamentarii PD vor suplini nereusitele de pe lista PNL, în interesul României”.

„Evidentele pornite din compararea a doar doua liste de candidati îmi confera încredere ca sucevenii vor aprecia cum se cuvine candidatii propusi de PD si le vor acorda votul pe 25 noiembrie. De asemenea cred ca cetatenii au înteles ca momentul alegerilor pentru Parlamentul European si pentru introducerea sistemului de vot uninominal este unul decisiv pentru români si pentru viitorul lor”, a tinut sa adauge senatorul Constantin Gheorghe.


Intră acum și în grupul de