250 de pachete de ţigări ascunse în bordul şi podeaua unei maşini, depistate cu ajutorul câinelui poliţist Nah în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 250 de pachete de ţigări, ce erau ascunse în bordul şi podeaua unui autoturism condus de un sucevean, a fost descoperită de poliţiştii de frontieră şi vameşii suceveni cu ajutorul câinelui poliţist Nah în PTF Siret.

tigari cainele NahPotrivit unui comunicat de presă al STPF Suceava, un sucevean în vârstă de 57 de ani s-a prezentat, marţi,  în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Opel Combo.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, ajutaţi  de câinele poliţist Nah, specializat în descoperirea produselor de tutun, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor fiind descoperită ascunsă în bordul și podeaua autoturismului  cantitatea de 250 pachete de ţigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

“Țigările în valoare de peste 300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, se precizează în comunicatul de presă.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de