Cinci elevi din județul Suceava s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Istorie


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi din județul Suceava vor participa în perioada 18-22 aprilie 2016, la Brăila, la etapa națională a Olimpiadei de Istorie.

examen scrisPotrivit IȘJ Suceava, la Colegiul Național„Petru Rareș” din Suceava, s-a desfășurat în data de 12 martie, etapa judeţeană a olimpiadei de istorie la care au participat 106 de elevi de clasa a VIII-a şi de liceu din judeţ, iar un elev de gimnaziu și patru liceeni s-au calificat la etapa națională a acestei olimpiade.

Astfel, din lotul olimpic județean fac parte elevii: Ioana Victoria Pintescu (clasa a VIII) de la Școala Gimnazială”Ion Creangă ” Suceava- prof. îndrumător Oana Prelucă,  Bianca Amarie (clasa a IX-a)  de la Colegiul Naţional”Nicu Gane ” Fălticeni – prof. Anişor Vasiliu, Cosmin Ionuț  Brumă (clasa a X-a)- de la Colegiul Naţional”Ștefan cel Mare ” Suceava- prof. Bogdan Dranca, Ionuț-Mihai Nacu (clasa a XI-a)  de la Colegiul Militar”Ștefan cel Mare ”Câmpulung Moldovenesc- prof. Bogdan Tanasă și Elena Lungoci (clasa a XII-a) de la Colegiul Naţional”Eudoxiu Hurmuzachi ” Rădăuți- prof. Marian Olaru.


Intră acum și în grupul de