Județul Suceava va fi reprezentat de cinci elevi la Olimpiada Națională de Biologie


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi din județul Suceava vor participa în perioada 17-21 aprilie a.c., la Satu Mare, la etapa națională a Olimpiadei de Biologie.

olimpiada TehnologiiPotrivit IȘJ Suceava, la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava a avut loc, în data de 5 martie, etapa judeţeană a olimpiadei de biologie la care au participat 240 de elevi (100 din clasa a VII-a si 140 din clasele IX-XII), iar un elev de gimnaziu și patru de liceu s-au calificat la etapa națională a acestei olimpiade.

Astfel,  judeţul Suceava va fi reprezentat de următorii elevi:  George Găitan (clasa a VII-a) de la Școala Gimnaziala Bosanci (prof. Horga Marcela), Alexandru Stejar (clasa a IX-a), de la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Constantineanu Carmen), Diana Crihan (clasa a X-a), de la C.N. „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Alexandriuc Camelia), Bogdan Florea (clasa a XI-a), de la C.N. „Stefan cel Mare” Suceava (prof. Vasiliu Gerlinde) și Nicolae Andronic Gorcea (clasa a XII-a), de la C.N. „Petru Rareș” Suceava (prof. Morar A. Ramona).

 

 


Intră acum și în grupul de