Presedintele PSD crede ca Traian Basescu incearca „cu disperare” sa reactiveze „stereotipul de la referendum”


Intră acum și în grupul de

„Daca nu ar fi ajuns presedinte al României, si Traian Basescu ar fi fost pe lista asta cu dosarul „Flota”. Daca nu ar fi fost sa fie presedinte Traian Basescu, ar fi fost si alti lideri PD pe lista”, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana într-o conferinta de presa, miercuri, la Suceava, referindu-se la beneficiarii modificarii Codului de Procedura Penala (Cpp).

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca, daca ar fi promulgat modificarile Cpp, ar fi iesit de sub urmarire penala persoane precum Patriciu, Tender, Nastase, Seres, Pacuraru, Chiuariu, Nagy, Remes, Mihailescu, apreciind ca tinta actului normativ era „clientela politica”.

Mircea Geoana a mai spus ca Traian Basescu a uitat sa-l mentioneze pe primarul Falca, sau pe primarul Gutau de la Râmnicu Vâlcea. „Nu stiu cum are aceasta amnezie selectiva si vorbeste numai de politicieni de la alte partide si de cei de la PD si PLD uita. Domnul Flutur probabil ar fi fost pe lista asta, cu aventurile sale de-a lungul timpului”, a afirmat Mircea Geoana, adaugând ca presedintele Traian Basescu încearca „cu disperare” sa reactiveze „stereotipul de la referendum”.

„Încearca sa creeze impresia, sau iluzia ca este singurul care se lupta sa reformeze sistemul politic. O data a mers, a doua oara nu mai tine”, a mai mentionat presedintele PSD. 


Intră acum și în grupul de