Liga Nationala: Sorin Toacsen vrea sa renunte la Pandurii Tg. Jiu


Intră acum și în grupul de

Antrenorul echipei Energia Pandurii, Sorin Toacsen, doreste sa renunte din iarna la pregatirea echipei din Tg. Jiu. Toacsen spune ca este tentat sa demisioneze în iarna sau chiar mai devreme daca echipa nu va da semne de redresare în campionat. „Eu nu am garantia ca voi mai ramâne la Energia Pandurii. Se poate sa plec pâna în iarna sau din iarna dar am încercat si încerc în continuare sa-mi fac meseria. Nu stiu ce parere are conducerea dar nici mie nu-mi convine faptul ca echipa este acum în zona retrogradarii.

Am si eu o cariera în spate, sunt cine sunt si nu as vrea ca tocmai eu sa fiu cel care sa reuseasca „performanta” sa duca echipa din Târgu Jiu în liga a II-a. Pentru mine ar fi cea mai mare nerealizare. Ar fi un eventual sfârsit de cariera la care nu m-as fi asteptat.

Când am ales sa vin la Târgu Jiu am vrut un final de cariera acasa, tocmai de aceea am si venit. Mai cred în continuare ca poate fi asa dar din ce în ce mai putin” a declarat ieri fostul portar al nationalei României care se ocupa în prezent de pregatirea portarilor la nationala României.

Daca la nationala a avut si are în continuare succese, în ceea ce priveste echipa de club, Toacsen se afla într-o situatie dificila, Energia Pandurii ocupând locul 13, retrogradabil, cu patru puncte din noua meciuri disputate.


Intră acum și în grupul de