Pistol, staţii emisii-recepţie, cartele telefonice din Ucraina şi 22.450 lei, găsite la percheziţii în Vicovu de Sus. Un bărbat a fost reţinut pentru furt şi contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Vicovu de Sus a fost reţinut în urma unor percheziţii care au fost efectuate, sâmbătă, la locuinţa sa, el fiind acuzat de furt calificat şi contrabandă.

perchezitii 1

Astfel, sâmbătă, în baza mandatului de percheziţie emis de Judecătoria Rădăuţi, echipe de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 34 ani din localitate, suspect de comiterea unor infracţiuni ocazie cu care, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri şi mijloace de probă.

În locuinţă a fost găsit un telefon mobil provenit din furt din 28 februarie 2016, 140 de pachete de ţigări de diferite mărci, sume de bani în lei şi valută în valoare de 22.450 lei, un pistol cu bile de cauciuc prevăzut cu încărcător şi 5 cartuşe cu bile de cauciuc, staţii de emise-recepţie, telefoane mobile, cartele SIM de Ucraina, două autoturism de teren şi diferite înscrisuri.

 

Întrucât, bărbatul deţinea ilegal pistol cu bile de cauciuc ce necesită autorizare, au fost sesizaţi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 34 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat şi contrabandă”, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de