Peste 260 de poliţişti suceveni în acţiune în week-end fiind aplicate amenzi de aproape 140.000 de lei. Au fost confiscate produse din carne şi peşte


Intră acum și în grupul de

Peste 260 de poliţişti au acţionat în acest week-end în sistem integrat în judeţ desfăşurând 32 de acţiuni de control, a anunţat IPJ Suceava.

politie (1) urmarire

Sursa citată precizează că au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale din care 36 pentru nereguli de natură economică.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 137.295 lei.

De asemenea, au fost confiscate produse din carne şi peşte în valoare de peste 10.000 lei.

Totodată, în cadrul acţiunilor au fost constatate şi 15 infracţiuni şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 13.544 lei.

 

În cadrul acţiunii au fost intensificate şi activităţile investigative în cauzele cu autori necunoscuţi, fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava un bărbat bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni.

Poliţia Suceava subliniază că siguranţa rutieră şi prevenirea infracţiunilor  privind actele de comerţ sunt priorităţi ale poliţiştii suceveni, în contextul apropierii Sărbătorilor Pascale.

Tocmai de aceea, efective sporite de poliţişti de ordine publică dar şi poliţişti rutieri , judiciarişti au organizat în perioada 14 – 16 aprilie acţiuni de control pentru identificarea celor care încalcă legislaţia în domeniu.  (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de