Fotbal- Subcomisia de Disciplina a Arbitrilor : Arbitrul Iulian Nataras a fost suspendat 6 luni!


Intră acum și în grupul de

În sedinta din 8 noiembrie 2007 au fost luate în discutie cazurile:

> Arbitrul Ioan Mateiciuc (Siret), la jocul Locomotiva Zvoristea – Constructorul Darmanesti, liga a IV-a, din 4 XI.2007, a primit nota 5 din partea observatorului, pentru deficiente în colaborarea cu arbitrii asistenti, el acordând un gol care s-a marcat în conditii neregulamentare (ofsaid). Subcomisia a hotarât sanctionarea arbitrului cu doua etape de suspendare.

> Arbitrul asistent Iulian Nataras (Siret), la jocul Locomotiva Zvoristea – Constructorul Darmanesti, liga a V-a, din 4.XI.2007 a primit nota 4 din partea observatorului pentru nesemnalizarea unei pozitii de ofsaid din care s-a marcat, iar echipa oaspete s-a retras de pe teren, la scorul de 3-0 în favoarea echipei gazda, în minutul 18. Subcomisia a hotarât sanctionarea arbitrului Iulian Nataras cu sase luni de suspendare.

În sedinta din 16 noiembrie 2007 au fost discutate cazurile:

> Arbitrul Florin Bilouseac (Suceava), la jocul Avântul Todiresti – Foresta Moldovita, liga a IV-a, din 11.XI. 2007, nu a completat initial eliminarile care au fost la jocul respectiv si nu a retinut carnetele de legitimare ale jucatorilor eliminati. Ulterior a completat la rubrica „eliminari” numele jucatorilor eliminati. Subcomisia a hotarât sanctionarea arbitrului Florin Bilouseac cu opt etape de suspendare.

> Arbitrul asistent Daniel Iacoban (Suceava), la meciul Avântul Todiresti – Foresta Moldovita, liga a IV-a, din 11.XI.2007, nu a participat la completarea raportului de arbitraj de catre arbitrul partidei si nu l-a atentionat pe arbitru despre jucatorii eliminati. Subcomisia a hotarât sanctionarea arbitrului asistent cu o etapa de suspendare.

> Arbitrul asistent Vasile Nemes (Vatra Dornei), la jocul Avântul Todiresti – Foresta Moldovita, liga a IV-a, din 11.XI.2007, a relatat telefonic ca la jocul respectiv nu s-au acordat avertismente sau eliminari. Subcomisia hotaraste sanctionarea arbitrului asistent Vasile Nemes cu doua etape de suspendare.


Intră acum și în grupul de