Realizate sub forma de adunare „ad-hoc”, marsul si mitingul PLD au fost ilegale acuza primarul Lungu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, presedinte al PNL Suceava, a declarat, joi, ca PLD nu a avut autorizatie pentru marsul si mitingul de joi, când 150 de membri ai partidului au marsaluit prin oras dupa care s-au dus la Prefectura Suceava. Aici l-au informat pe prefectul Orest Onofrei ca vor depune motiune de cenzura la adresa Guvernului, iar presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau a declarat ca actiunea a fost „ad-hoc” si ca nu a fost afectata circulatia.

Presedintele PNL Suceava a solicitat prefectului Orest Onofrei, sa sesizeze organismele în drept pentru a sanctiona participantii la marsul si mitingul ilegale organizate de PLD.

Ion Lungu a afirmat ca PLD „vrea sa-si construiasca viitorul prin frauda” precizând ca aproape toate actiunile din campanie ale acestui partid au fost ilegale. Presedintele PNL Suceava a mai spus ca PNL, partid de guvernamânt, nu a cheltuit, în campania electorala nici zece la suta din sumele cheltuite de PLD si ca daca aduna averile din declaratiile de avere ale acestora nu acopera nici un sfert din banii cheltuiti de PLD în campanie.

Totodata, presedintele PNL Suceava a aratat ca singurele neîndepliniri ale guvernarii Tariceanu sunt promisiunile facute de fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, pe care taranii din comunele sucevene abia asteapta sa-l întâlneasca pentru ai cere socoteala. 


Intră acum și în grupul de