PNL pregateste propria aderare la socialism cred liberal- democratii


Intră acum și în grupul de

PNL pregateste „aderarea” liberalilor la socialism, a precizat joi, presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur. Acesta a declarat în cadrul unei conferinte ca sirul de gafe al ministrilor actualului Guvern face loc PSD la guvernare. „E previzibil deja ce ministere vor fi conduse de PSD”, a afirmat Gheorghe Flutur, adaugând ca „la un an de la aderarea României la UE, PNL pregateste propria aderare la socialism, la PSD” si ca dupa 25 noiembrie urmeaza sa fie întarit acest fapt.

În opinia lui Gheorghe Flutur „certificatul prenuptial între PNL si PSD este pregatit pentru semnare”. Acesta a mai remarcat ca în aceasta campanie electorala PSD a avut o atitudine de „non-combat” la adresa guvernarii liberale.

Presedintele executiv al PLD mai previzioneaza ca, dupa alegerile europarlamentare lui Mircea Geoana i se pregateste debarcarea si a facut o analogie cu vizita presedintelui PSD, miercuri, la o fabrica de încaltaminte din Suceava, precizând ca lui Mircea Geoana „i s-a luat masura la papuci ca luni sa i se dea papucii”.


Intră acum și în grupul de