Fotbal : Bataie la antrenamentul lui Werder Bremen


Intră acum și în grupul de

Aflata pe un linistitor loc secund în Bundesliga – în ciuda unui start de sezon ratat –, Werder Bremen nu este scutita de scadaluri interne. La antrenamentul de joi al fostei formatii a lui Klose, ivorianul Boubacar Sanogo s-a batut cu brazilianul Carlos Alberto.

În urma incidentului, africanul si sud-americanul au fost suspendati pâna duminica, zi în care se va lua o decizie în privinta viitorului lor la club. „Cei doi jucatori s-au batut în timpul sedintei de pregatire de joi si au fost trimisi imediat în vestiar de antrenorul lor”, se aratã într-un comunicat al gruparii germane.

Iritat si dezamagit, tehnicianul nemtilor, Thomas Schaaf, a precizat: „Amândoi au fost suspendati pâna duminica, desi lotul nostru este decimat de accidentari, pentru ca un astfel de comportament este inacceptabil”, a explicat tehnicianul.

Din câte se pare, bataia are la baza invidia fotbalistului brazilian. Carlos Alberto, cel mai scump jucator transferat vreodata de Werder, nu a marcat deloc, spre deosebire de Sanogo, care a punctat de sase ori.


Intră acum și în grupul de