Fotbal : Figo, Hagi si Popescu au prefata super-meciul de anul viitor


Intră acum și în grupul de

Prima conferinta de presa a meciului caritabil World Stars –Romanian Stars a avut loc la Milano, în prezenta fotbalistilor Figo, Hagi si Gheorghe Popescu, principalii organizatori ai evenimentului care va avea loc anul viitor în România. “Dorim ca acest eveniment pe care îl organizam acum, dupa cele de la Craiova, Timisoara si Cluj, sa fie apogeul primelor trei. Îl avem alaturi acum si pe Giga Hagi, cu fundatia lui. Va fi un meci spectaculos, cu tot ce a avut fotbalul românesc mai bun din ‘70 pâna la ora actuala. Cu ajutorul lui Gica si al lui Luis vom face un eveniment despre care va vorbi întreaga lume”, a declarat Gheorghe Popescu, la conferinta de presa care a prefatat la Milano evenimentul de anul viitor.

Popescu a dezvaluit ca la evenimentul din România vor fi invitate si personalitati sportive din alte discipline în afara fotbalului, pe lânga numeroase nume mari ale fotbalului mondial, carora a preferat sa nu le divulge numele.

Gheorghe Hagi a marturisit ca ideea de a organiza un meci cu prietenii lui Figo i-a venit dupa ce a participat la retragerea acestuia de la Lisabona, din primavara, dar primele planuri pentru evenimentul de anul viitor au fost initiate dupa organizarea meciului demonstrativ de la Cluj, dintre echipele de veterani ale României si Olandei. “Sunt bucuros ca sunt lânga Luis. Speram sa aduca jucatori foarte cunoscuti si sa se simta bine în România. Vor fi pe teren jucatori determinanti, vrem sa oferim un spectacol deosebit, dar nu vom uita nici de partea financiara, pentru ca în primul rând acesta este un meci caritabil”, a declarat Hagi.

“Vreau ca în numele fundatiei Luis Figo sa va multumesc pentru posibilitatea de a participa la acest meci caritabil. Pentru prima data de când organizez asemenea evenimente, fundatia mea va face un meci caritabil în afara granitelor Portugaliei. Obiectivul principal este acela a ajuta. Invit tot poporul român sa participe la o partida unica. Sper ca acest meci sa ne uneasca si mai mult”, a declarat Luis Figo.

Fundatia lui Luis Figo a organizat diverse meciuri caritabile care s-au desfasurat din doi în doi ani, în mai multe orase din Portugalia. Ultimul eveniment a fost retragerea fotbalistului din nationala portugheza, care a avut loc în primavara, la Lisabona.

Orasul care va gazdui meciul dintre Stelele Lumii si Stelele României nu a fost stabilit, iar potrivit spuselor lui Gheorghe Popescu la luarea deciziei finale va conta cel mai mult partea financiara.


Intră acum și în grupul de