Handbal : S-a terminat: HCM Constanta a pierdut si la Kiel


Intră acum și în grupul de

Ce începe prost se termina si mai prost, spune una din legile lui Murphy. Cam asa au stat lucrurile si în ceea ce priveste aventura europeana a campioanei noastre la handbal masculin. HCM Constanta a fost eliminata din cupele europene dupa ce a fost umilita joi seara cu scorul de 24-38 (8-15), la Kiel, de campioana Europei, în ultima etapa din Grupa B a Ligii Campionilor.

Dupa cum o arata si scorul, meciul a fost unul dominat „da capo al fine” de nemti. Pentru HCM au înscris Csepreghi (5), Schjolin (5), L. Toma (4), Muresan (3), Timofte (2), Hejtmanek (2), Saulescu (2) si Such (1), iar pentru Kiel au marcat Andersson (8), Ahlm (5), Zeitz (5), Lundstrom (4), Anic(4), Klein (3), Karabatic(3), Lund (2), Szilaghy (2) si Lovgren(2).

„Am riscat putin pe final, pentru ca am simtit ca jucatorii erau obositi. Am încercat sa-i folosesc pe cei odihniti, cu intentia de a mentine macar rezultatul cât mai strâns. Din pacate, au dezamagit putin, pentru ca au pierdut foarte multe mingi care au dus la diferenta mare din final”, a declarat antrenorul constantenilor, Eden Hairi.


Intră acum și în grupul de