Andrei Ianovici “ia în calcul” varianta înscrierii la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al instituţiei


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Andrei Ianovici, a declarat, luni, că nu s-a înscris încă la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al instituţiei, dar că “ia în calcul” varianta înscrierii.

Andrei Ianovici 1

Ianovici a precizat pentru News Bucovina că nu şi-a depus dosarul de înscriere pentru Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al DSP Suceava, ce va fi organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în data de 12 mai 2016.

El a spus că „ia în calcul” varianta înscrierii la acest concurs.

Reamintim că Andrei Ianovici ocupă funcţia de director executiv al DSP Suceava începând cu prima decadă a lunii iulie 2015.

De precizat este că ANFP  a publicat, în data de 7 aprilie 2016,  pe site-ul instituţiei anunţul privind Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor de Sănătate Publică Alba, Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Ialomiţa, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timiş şi pentru funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti.

Potrivit ANFP, dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Printre condiţiile de participare la concurs pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească se numără vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de